Κλινική εξέταση online (skype - viber - whatsup - messenger)

Αυτή η φόρμα επιτρέπει στον Κο Καποσίτα να κάνει μια προκαταρτική μελέτη της περίπτωση σας on line.

Με κανένα τρόπο δεν αντικαθιστά την κλινική εξέταση στο ιατρείο με τον γιατρό η οποία απαιτείται πριν από κάθε επέμβαση αισθητικής χειρουργικής.

Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα για να αρχίσετε την διαδικασία. Αφού συμπληρώσετε την φόρμα, χρησιμοποιήστε το εργαλείο που έχουμε στο κάτω μέρος για να στείλετε φωτογραφίες της περίπτωση σας στον Κο Καποσίτα για εκτίμηση. Οι πληροφορίες που προωθούνται με αυτή την φόρμα είναι ασφαλείς.

Θα εξετάσουμε την περίπτωση σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με τις προτάσεις μας. Σας ευχαριστούμε με επικοινωνήσατε μαζί μας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον Νώντα Καποσίτα καλώντας το ιατρείο στο 2106401004 ή στο Viber, whatsup, messenger του γιατρού
 

* Απαραίτητο

Πληροφορίες για επαφή
- ημ/μη/ετ
Άνδρας Γυναίκα


Ιατρικό Ιστορικό-χρόνια προβλήματα-επεμβάσεις-φάρμακα

Επέμβαση:

Διευκρινίσεις: Κόστος, παραμονή στο νοσοκομείο, επιστροφή στην εργασία κλπ,..

Προαιρετικές φωτογραφίες: Παρακαλώ κάντε browse (κλικ) και προσθέστε τις φωτογραφίες (jpg η jpeg files). Εάν προσθέσετε τις φωτογραφίες θα σας πάρει περισσότερο χρόνο να στείλετε την φόρμα. Αφού προσθέσετε τις φωτογραφίες πατήστε Αποστολή και περιμένετε να πάρετε την απάντηση από μας ότι η φόρμα έχει αποσταλεί. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζετε την αποστολή των στοιχείων σας.


Max 100kb

Max 100kb2

 

 


Εάν έχετε πρόβλημα στην αποστολή της φόρμας παρακαλούμε στείλτε τις πληροφορίες στο

Κλινική εξέταση με Video μέσω Skype.

Το 2006 θεσπίσαμε την κλινική εξέταση on-line όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι-ες να αποστέλλουν την φόρμα με το ιστορικό αλλά και φωτογραφίες για μια πρώτη εκτίμηση από τον Κο Καποσίτα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς μας να παίρνουν μια πρώτη διάγνωση πριν έλθουν στο ιατρείο μας.

Για μια ζωντανή επικοινωνία με τους ασθενείς μας αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε την Video κλινική εξέταση η οποία απευθύνεται στους κατοίκους εκτός Αττικής που θέλουν να προχωρήσουν σε μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής με τον Κο Καποσίτα αλλά δεν έχουν βρει τον χρόνο να τον επισκεφθούν στο ιατρείο του στην Αθήνα. Η video κλινική εξέταση δεν έχει την ακρίβεια της εξέτασης στο ιατρείο αλλά είναι μια πρώτη εκτίμηση.

Το ραντεβού για την video κλινική εξέταση κλείνεται από την γραμματεία του ιατρείου. Για όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας καλέσατε το ιατρείο στο 2106401004.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν στον υπολογιστή τους web camera είτε ενσωματωμένη είτε εξωτερική, μικρόφωνο, και φυσικά το skype πρόγραμμα

 Download Skype.