Συνεργασία με κλινικές. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λευκωσία

καλύτεροι πλαστικοί χειρουργοί Θεσσαλονίκη

Ο Δρ Νώντας Καποσίτας εκτελεί τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής σε ιδιωτικές κλινικές σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη και Λευκωσία. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η υποδομή τόσο από άποψη τεχνολογικού εξοπλισμού στα χειρουργεία και τούς ορόφους όσο και το επίπεδο του νοσηλευτικού προσωπικού.

Η εξαιρετική ιατρική υποδομή των κλινικών μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όπως και η ξενοδοχειακή υποδομή συντελούν στην υψηλή παροχή υπηρεσιών στους υποψηφίους για μια πλαστική επέμβαση.

καλύτεροι πλαστικοί χειρουργοί Ελλάδα

Ο Κος Καποσίτας χειρουργεί απο το 2001 στην Βιοκλινική Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Γερουλάνου 15 στους Αμπελόκηπους κατέχοντας την θέση του Διευθυντού της Πλαστικής Χειρουργικής.

 Από το 2010 επέκτεινε τις ιατρικές του υπηρεσίας στην Θεσσαλονίκη και χειρουργεί σε τακτά χρονικά διαστήματα στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 86.

Βιοκλινική
Αθηνών
Μαρίνου Γερουλάνου
11524 Αθήνα
Τηλ. +30 2106401004
Βιοκλινική
Θεσσαλονίκης
Μητροπόλεως 86
54622 Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30 2106401004

Λευκωσία-Κύπρος

Βιοκλινική
Βιοκλινική


Ο Δρ Καποσίτας χειρουργεί από το 2014 στο ιδιωτικό Νοσοκομείο Αρεταίειο που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Αβρααμίδη 55-57, Στρόβολος στην Λευκωσία. Είναι ένα υπερσύγχρονο ιδιωτικό νοσοκομείο το οποίο έχει σαν στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ιατρική φροντίδα στους ασθενείς του παρέχοντας όλες τις διαγνωστικές, θεραπευτικές, ιατρικές και χειρουργικές υπηρεσίες σε σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Από το 2016 χειρουργεί επίσης στην κλινική μητέρα και παιδί η οποία είναι πλήρως ανακαινισμένη ιδιωτική κλινική με άρτια υποδομή,χειρουργεία και κλίνες (κλινική Παπαπέτρου).