ΛΙΦΤΙΝΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΛΑΙΜΟΥ

 Καθώς οι άνθρωποι γερνούν τα αποτελέσματα της βαρύτητας της έκθεσης στον ήλιο, και του καθημερινού stress, αντανακλούν στο πρόσωπο μας. Αρχίζουν και σχηματίζονται βαθειές ρυτίδες μεταξύ της μύτης και του στόματος, η γραμμή της κάτω γνάθου μαζί με το δέρμα του προσώπου χαλαρώνει, όπως επίσης και ο λαιμός.

Το lifting δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την διαδικασία, αλλά μπορεί να γυρίσει το ρολόι του χρόνου πίσω, βελτιώνοντας τα πιο ορατά σημάδια της γήρανσης, τεντώνοντας το δέρμα, αλλά και τους υποκείμενους ιστούς.

Το lifting μπορεί να συνδυασθεί με βλεφαροπλαστική, η ακόμα ρινοπλαστική.

Ποιός –α θεωρείται κατάλληλος

Ο καλύτερος υποψήφιος θεωρείται ο άνδρας ή η γυναίκα των οποίων το πρόσωπο και ο λαιμός έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν, αλλά το δέρμα τους κρατάει ακόμη την ελαστικότητα. Οι περισσότεροι βρίσκονται στην ηλικία μεταξύ 40-60, αν και lift μπορεί να γίνει και πολύ αργότερα. Με το lifting, μπορείτε να φαίνεστε πιο νέοι και πιο φρέσκοι, πράγμα που θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση σας, χωρίς να σας αλλάξει το πρόσωπο σας. Που γίνεται η επέμβαση Το lifting του προσώπου γίνεται στις ιδιωτικές κλινικές που συνεργάζεται ο κος Καποσίτας. Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία, ή σε κάποιες περιπτώσεις με τοπική σε συνδυασμό με sedation.

Η επέμβαση

Η επέμβαση του lifting διαρκεί γύρω στις 4 ώρες, και αν συνδυάσετε και άλλη επέμβαση τότε προστίθεται και ο χρόνος της επιπλέον επέμβασης. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική οπότε το χειρουργικό πλάνο θα το συζητήστε κατ’ ιδίαν με τον γιατρό.

Πάντως η τομή αρχίζει μέσα από τα μαλλιά, περνά από το αυτί και έρχεται να κρυφθεί πίσω από αυτό, πάλι μέσα στα μαλλιά.

Η γενική λογική της επέμβασης είναι το τέντωμα του χαλαρού δέρματος και των υποκειμένων ιστών, με τομές που είναι πολύ καλά κρυμμένες και δεν φαίνονται.

Μετά το χειρουργείο

Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει ιδιαίτερος πόνος μετά την επέμβαση.

Η ενόχληση που θα έχετε, αντιμετωπίζεται με τα κοινά παυσίπονα.

Κάποια μικρομουδιάσματα υποχωρούν σταδιακά. Εάν ο γιατρός έχει τοποθετήσει παροχετεύσεις αυτές αφαιρούνται σε 1-2 ημέρες. Το έντονο πρήξιμο που πιθανόν να έχετε, υποχωρεί σε 3-4 ημέρες.Τα ράμματα αφαιρούνται σε 5 ημέρες, ενώ αυτά πίσω από το αυτί, σε περισσότερες.

Επιστροφή στις δραστηριότητες

1-2 ημέρες μετά την επέμβαση μπορείτε να λουσθείτε αλλά για την πρώτη εβδομάδα οι δραστηριότητες θα είναι ήπιες. Ο γιατρός θα σας δώσει αναλυτικές οδηγίες. Οι μελανιές υποχωρούν σταδιακά και οι περισσότεροι επιστρέφουν στην δουλειά μέσα σε δέκα ημέρες μετά την επέμβαση.

My Google+ Profile

 

Λιφτινγκ. Φωτογραφίες