Λίφτινγκ μηρών

Το λίφτινγκ μηρών σηκώνει και τεντώνει το χαλαρό δέρμα των μηρών. Το χαλαρό δέρμα των ποδιών αφαιρείται και το δέρμα του ποδιού τεντώνεται και παίρνει μια πιο νεανική και ευχάριστη όψη.

Η επέμβαση γίνεται σε άτομα με χαλαρό δέρμα αποτέλεσμα απώλειας βάρους από δίαιτα ,ή μετά από βαριατρική χειρουργική.

Επίσης χρησιμοποιείται σε άτομα που έχουν χαλαρό δέρμα μετά από γήρανση. Σε όλες τις περιπτώσεις ο σκοπός της επέμβασης είναι η πιο νεανική εικόνα του ποδιού.

Η επέμβαση όπως είπαμε αφαιρεί το χαλαρό δέρμα αλλά μπορεί να συνδυασθεί με λιποαναρρόφηση για αφαίρεση τοπικών αποθηκών λίπους και μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

Τεχνικές

Η βασική τεχνική αφορά την αφαίρεση του χαλαρού δέρματος από την εσωτερική περιοχή των μηρών και η τελική τομή κρύβεται στην μηρο-βουβωνική περιοχή και δεν φαίνεται. Με αυτή την τεχνική μπορούμε να διορθώσουμε ένα σημαντικό αριθμό περιπτώσεων.

Όταν η χαλάρωση του δέρματος των μηρών είναι πολύ εκτεταμένη και αφορά την εσωτερική περιοχή των μηρών μέχρι την μεσότητα και πλέον, τότε θα πρέπει να σκεφθούμε τον συνδυασμό της τεχνικής με την παράλληλη προς τον μηρό εσωτερική τομή που παίρνει την μορφή του Τ.

Για να προχωρήσετε στην επέμβαση πρέπει να έχετε καλή υγεία να μετριάσετε το κάπνισμα και να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες.

Όλες και όλοι οι υποψήφιοι-ες υποβάλλονται πριν την επέμβαση σε προ-εγχειρητικό έλεγχο.

Ανάρρωση

Η ανάρρωση της επέμβασης είναι γρήγορη σχετικά. Δεν απαιτεί παραμονή στην κλινική εκτός και έχει συνδυασθεί με άλλες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής και κρίνουμε αυτό απαραίτητο.

Σε 2 ημέρες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν μπάνιο και όλες και όλοι παίρνουν μετά την επέμβαση αντιβιοτικά και αν χρειασθεί παυσίπονα τύπου Depon ή Lonarid.

 

 

 

Δείτε την επέμβαση σε βίντεο.

επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής

 

lifting του μηρών. Φωτογραφίες