Λίφτινγκ μηρών

Το λίφτινγκ μηρών λέγεται και πλαστική μηρών. Είναι μια επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής που αφορά το ανώτερο τμήμα των μηρών.

Η επέμβαση διαμορφώνει το περίγραμμα και το σχήμα των μηρών αφαιρώντας χειρουργικά το χαλαρό δέρμα. Το χαλαρό δέρμα αφορά κυρίως την εσωτερική πλευρά των έσω μηρών στο σημείο των προσαγωγών μυών.

Η απώλεια βάρους αλλά και οι αυξομειώσεις βάρους είναι οι αιτίες της χαλάρωσης του δέρματος. Αυτή η χαλάρωση χαλάει την ψυχολογία της γυναίκας.

Ο Δρ Καποσίτας χρησιμοποιεί προχωρημένες μεθόδους λίφτινγκ μηρών για να σας ξαναδώσει την εμφάνιση των μηρών που είχατε. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να συνδυάσουμε την λιποαναρρόφηση για να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Λίφτινγκ μηρών-πως γίνεται

Κατά την διάρκεια του ραντεβού σας με τον γιατρό μετά την λήψη του ιστορικού και την κλινική εξέταση ο Κος Καποσίτας θα σας προτείνει την μέθοδο που είναι κατάλληλη για την δικιά σας περίπτωση.

Μια ημέρα πριν την επέμβαση θα σας γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Την επομένη το πρωί θα γίνει η επέμβαση.

Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι μετά από την επέμβαση του λίφτινγκ μηρών δεν χρειάζεται να μείνετε στην κλινική.

Τεχνικές

Λίφτινγκ μηρών
Λίφτινγκ εσωτερικού μηρών


Η κύρια μέθοδος αφορά την αφαίρεση του χαλαρού δέρματος από την εσωτερική περιοχή των μηρών και η τελική τομή κρύβεται στην μηρο-βουβωνική πτυχή και δεν φαίνεται. Με αυτή την τεχνική μπορούμε να διορθώσουμε ένα σημαντικό αριθμό περιπτώσεων (εικόνα A).

 Όταν η χαλάρωση του δέρματος των μηρών είναι πολύ εκτεταμένη και αφορά την εσωτερική περιοχή των μηρών μέχρι την μεσότητα και πλέον, τότε θα πρέπει να σκεφθούμε τον συνδυασμό της βασικής μεθόδου με την παράλληλη προς τον μηρό εσωτερική τομή που παίρνει την μορφή του Τ (εικόνα B).

Λίφτινγκ μηρών ανάρρωση

Μετά την έξοδο σας από την κλινική δεν θα πονάτε. Θα φοράτε ένα ειδικό επίδεσμο στα πόδια. Η τομή δεν έχει εξωτερικά ράμματα γιατί ράβεται με εσωτερικές ραφές. Πάνω στη τομή βάζουμε μια μικρή αποστειρωμένη γάζα. Το πιο σημαντικό για να έχετε πολύ γρήγορη ανάρρωση είναι η τοπική υγιεινή της περιοχής που κρατάει την περιοχή στεγνή χωρίς υγρασία. Θα πάρετε προληπτικά αντιβίωση και παυσίπονα τύπου Depon.

Λίφτινγκ μηρών
Λίφτινγκ εσωτερικού μηρών

 

 

 

Δείτε την επέμβαση σε βίντεο.

επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής

 

lifting του μηρών. Φωτογραφίες