Αυξητική της γάμπας

Αυξητική της γάμπαςΟι γάμπες είναι τμήμα του ανθρωπίνου σώματος και πολλοί άνδρες και γυναίκες τις θεωρούν σαν μια σημαντική αισθητική μονάδα που συντελεί στην έλξη. Δυστυχώς όλοι και όλες δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το σχήμα και το μέγεθος των και θεωρούμε ότι είναι πολύ λεπτές και όχι ελκυστικές. Υπάρχουν γυναίκες που δεν φορούν κοντές φούστες και εφαρμοστά jeans γιατί πιστεύουν ότι είναι μίζερες και δεν βλέπονται.

Η γυμναστική είναι μια ειλικρινής φίλη μας αλλά είναι αναποτελεσματική στο να διαμορφώσει το σχήμα της γάμπας.

Η αυξητική της γάμπας είναι η τεχνική που χρησιμοποιεί είτε λίπος από το ίδιο το άτομο είτε ένθεμα σιλικόνης. Και στις δύο περιπτώσεις γίνεται τοποθέτηση σε ειδικά σημεία της γάμπας. Η επέμβαση γίνεται για λόγους αισθητικούς είτε μετά από τραύμα.Όσον αφορά το ένθεμα σιλικόνης είναι ένα πολύ μαλακό υλικό κατάλληλο για την περιοχή της γάμπας.

Η τοποθέτηση του ενθέματος γίνεται subfascial δηλαδή κάτω από την απονεύρωση που καλύπτει τον γαστροκνήμιο μύ βελτιώνοντας το σχήμα αλλά και το μέγεθος της γάμπας.

Η επέμβαση

Η επιθυμία του ασθενούς παίζει σημαντικό ρόλο αλλά θα πρέπει η καθεμία και ο καθένας να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες. Πολλές φορές οι υποψήφιοι θέλουν να κάνουν αύξηση είτε στη μία η και στις δύο γάμπες με διαφορετικά μεγέθη. Το ίδιο ισχύει και όταν επιλέγουν την μεταφορά λίπους.

Η επίσκεψη στον ειδικό πλαστικό χειρουργό για τέτοιες περιπτώσεις παίζει σημαντικό ρόλο. Κατά την επίσκεψη ο ειδικός πλαστικός χειρουργός θα σας εξετάσει και θα κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις για να επιλεγεί η απαραίτητη τεχνική.

Η επέμβαση γίνεται με ελαφρά αναισθησία και ο ασθενής βρίσκεται σε μπρούμητη θέση μια και η επέμβαση γίνεται κάτω από τα γόνατα. Ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί ένα ειδικό εργαλείο για να κάνει την θήκη δηλαδή τον χώρο που θα φιλοξενήσει το ένθεμα. Στην περίπτωση που η τεχνική αφορά την μεταφορά λίπους γίνεται με ειδικές κάνουλες μεταφοράς λίπους πάντα όμως στο ίδιο επίπεδο.

Η μετεγχειρητική περίοδος απαιτεί μια μικρή ανάπαυση για μία εβδομάδα και σε περίπτωση μεταφοράς λίπους λιγότερο για να αποφύγουμε το πρήξιμο των ποδιών

αυξητική γάμπας
Δείτε την επέμβαση στης αυξητικής γάμπας με ενθέματα σιλικόνης απο τον Κο Καποσίτα

  

 

Αυξητική γάμπας. Φωτογραφίες