Η συνάντηση με τον γιατρό

Συνάντηση με τον κο Καποσίτα

Κάθε επέμβαση πλαστικής χειρουργικής είναι ξεχωριστή, και έτσι αντιμετωπίζεται.

Κατά την συνάντηση με τον γιατρό πρέπει να του αναφέρετε με σαφήνεια τι σκέφτεστε να κάνετε, τι έχετε ακούσει ή διαβάσει σχετικά με την επέμβαση που σας ενδιαφέρει.

Συνήθως αρχίζουμε την συζήτηση με τους ασθενείς μας παίρνοντας ένα λεπτομερές ιστορικό, που είναι απαραίτητο για τον προγραμματισμό της εγχείρησης.

Μετά την λήψη του ιστορικού, ακολουθεί η κλινική εξέταση η συζήτηση και ο προγραμματισμός των εργαστηριακών εξετάσεων. Ο γιατρός ακούει τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας για την επέμβαση , και σας εξηγεί το τι μπορεί να κάνει στην περίπτωση σας.

Η χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή , και της ψηφιακής φωτογραφίας βοηθάει κάποιους ασθενείς να πάρουν μια γεύση για το πώς θα είναι μετά το χειρουργείο (περιπτώσεις ρινοπλαστικής, λιποαναρρόφησης κλπ), όπως επίσης και η μελέτη από την υποψήφια φωτογραφιών άλλων παρόμοιων περιπτώσεων του γιατρού.

Αναλύονται τα υπέρ και τα κατά της επέμβασης, ενώ επιλύεται κάθε απορία σας σχετικά με αυτή.

Πρέπει να καταλάβετε τέλος ότι, οι δυνατότητες τις πλαστικής χειρουργικής σχετικά με την επέμβαση που σας ενδιαφέρει δεν είναι απεριόριστες, αλλά πολύ συγκεκριμένες