Η Αισθητική πλαστική χειρουργική διαμορφώνει ένα φυσιολογικό πρόσωπο ή σώμα, με σκοπό να βελτιώσει την εμφάνιση ενός ατόμου και την αυτοεκτίμηση του.

Το 2006 έγιναν σχεδόν 11.000.000 αισθητικές επεμβάσεις στις Η.Π.Α.
Ο αριθμός αυτός των επεμβάσεων έχει αυξηθεί κατά 50% από την αρχή του αιώνα.

Οι Αμερικανοί το 2015 υποβλήθηκαν σε 1.912.468 περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις μια αύξηση της τάξης του 7%. Οι μη χειρουργικές επεμβάσεις αυξήθηκαν κατά 22% και ξεπέρασαν τα 10.879.909 περιπτώσεις.
Η πιο συχνή επέμβαση ήταν η λιποαναρρόφηση με 396.048 και ακολουθούν η αυξητική στήθους,η ρινοπλαστική,κλπ,.
Όλες οι επεμβάσεις μαζί ξεπέρασαν τα 12.792.377 περιπτώσεις

Η Επανορθωτική πλαστική χειρουργική διαμορφώνει το σώμα ή το πρόσωπο με διαταραχές μετά από συγγενείς ανωμαλίες, τραύμα, έγκαυμα, όγκους, ή νόσο, με σκοπό την βελτίωση των λειτουργιών, αλλά και την πιο φυσιολογική εμφάνιση.

Από το 1998 εκτελούμε πλαστική χειρουργική στον ιδιωτικό τομέα έχοντας ασθενείς από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ο αριθμός των επεμβάσεων που έχουμε καταγράψει μέχρι σήμερα ξεπερνούν τις 6000 περιπτώσεις.

μαρτυρία

Αυξητική στήθους σε μοντέλα. Δείτε την εμπειρία της Χριστιάνας που εργάζεται ως μοντέλο να αναλύει τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς της και τους λόγους που την οδήγησαν στην επέμβαση της αυξητικής στήθους από τον Νώντα Καποσίτα.Παράλληλα αναλύει πώς βίωσε η ίδια την επέμβαση και πως αυξήθηκαν τα συμβόλαια στα casting με νέες δουλειές αμέσως μετά από αυτή