ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΜΙΚΡΟ!

 

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΜΙΚΡΟ!
Στην πλειονότητα μας, οι γυναίκες παραπονιόμαστε ότι το στήθος μας είναι μικρό και χαλαρό (υποπλαστικό κατά τον ιατρικό όρο), ενώ δεν είναι μικρό το ποσοστό εκείνο των γυναικών που μετά τη γέννα του πρώτου τους παιδιού μειώνεται το στήθος τους. Είτε ανήκεις στην πρώτη είτε στη δεύτερη κατηγορία, η λύση βρίσκε¬ται στη νέα τεχνική αύξησης του στήθους με τοποθέτηση του ενθέματος Subfascial, όπως μου εξήγησε και ο δρ. Καποσίτας. Διάβασε, λοιπόν, παρακάτω και δες πώς θα σταθείς στο... ύψος των περιστάσεων!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗΣ
Στις μέχρι τώρα αισθητικές επεμβάσεις αύξησης στήθους, το ένθεμα τοποθετούνταν είτε κάτω από το μυ είτε κάτω από τον αδένα. Και στις δύο περιπτώσεις, τα μειονεκτήματα υπερκάλυπταν τα πλεονεκτήματα και το αποτέλεσμα δεν ήταν πάντα το επιθυμητό. Η νέα τεχνική αύξησης στήθους λέγεται Subfascial και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των δύο παραπάνω τεχνικών, ελαχιστοποιώντας τα μειονεκτήματα τους. Βάσει λοιπόν αυτής, το ένθεμα από συμπαγή σιλικόνη τοποθετείται ανάμεσα στην περιτονία του θώρακα και το μυ (όχι κάτω από το μυ) και η προτεινόμενη τομή είναι αυτή της υπομαστικής γραμμής μήκους 3-3,5 εκ. και όχι πλάγια στο στήθος, με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εμφανής και αντιληπτή. Ευχαριστούμε θερμά τον πλαστικό χειρουρ¬γό Νώντα Κ. Καποσίτα M.D, PhD. Εξειδικευμένος στο University of Illinois at Chicago, ΗΠΑ. Μέλος της American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS) και της International Society of Plastic Surgery (ISAPS). Τηλ. επικοινωνίας: 210 6401004.

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ
Εμφάνιση: Όταν το ένθεμα τοποθετείται κάτω από το μυ, παρατηρείται ένα φούσκωμα στο πάνω μέρος του στήθους, ενώ στις γυναίκες με πολύ λεπτή επιδερμίδα, και μόνο όταν το ένθεμα τοποθετείται κάτω από τον αδένα, η δημιουργία αντιαισθητικών ζαρωμάτων είναι αναπόφευκτη. Κίνηση: Το ένθεμα που τοποθετείται κάτω από το μυ κινείται παράλληλα με αυτόν, γεγονός που δυσκολεύει την κίνηση, ειδικά σε όσες γυμνάζονται. Αποθεραπεία: Όταν τοποθετείται κάτω από το μυ χρειάζεται για κάποιο διάστημα η πίεση των ενθεμάτων προς τα κάτω κατά τη διάρκεια της επούλωσης.

ΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ SUBFASCIAL ..

.ή απλά 7 σημαντικοί λόγοι για να την επιλέξεις!

  • Αποφεύγεις κάθε δυσμορφία ή παραμόρφωση του ενθέματος.
  • Δεν πρόκειται να το αντιληφθεί κανείς, όσο κοντινή κι αν είναι η επαφή!
  • Δεν υπάρχουν ζαρώματα στο πάνω μέρος του στήθους.
  • Μικρότερο «τραύμα» κατά την επέμβαση και γρήγορη ανάρρωση.
  • Ο μυς από πίσω πιέζει το ένθεμα και το κάνει πιο φυσικό.
  • Επιτυγχάνεται πληρότητα στο πάνω μέρος του στήθους και αισθητικά φαίνεται πιο φυσικό.
  • Δεν υπάρχει πτώση του στήθους ακόμη και πολλά χρόνια μετά. «Η περιτονία κρατάει το ένθεμα μεταξύ της επιφανειακής περιτονίας του Scarpa, αλλά και της εν τω βάθει περιτονίας του μαστού, μεταξύ πρόσθιων και οπίσθιων καθεκτικών συνδέσμων», εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Νώντας Καποσίτας.

 

<< Back