Τι Σημαίνει Cup size (Νούμερο στήθους);

Η λέξη cup size σημαίνει νούμερο σουτιέν και η ταξινόμιση είναι αγγλοσαξωνική σύμφωνα με το αντίστοιχο αλφάβητο.

Bra sizes

Οι γυναίκες μας αναφέρουν συχνά στο ιατρείο ότι θέλουν να μεγαλώσουν το στήθος κατά ένα ή δύο ή και περισσότερα νούμερα. Θα πρέπει να γνωρίζετε σε πόσα cc (κυβικά εκατοστά όγκου) αντιστοιχεί το κάθε ένα νούμερο στήθους.

Ενα νούμερο (one cup size) αντιστοιχεί σε 150-210 cc περίπου όγκου. Αυτό που παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο είναι το υπάρχον στήθος το οποίο όπως είναι φυσικό προστίθεται σε όγκο με το ένθεμα που θα επιλεγεί για να δώσει τον τελικό όγκο του στήθους.

Για παράδειγμα μια γυναίκα που είναι Α και θέλει να πάει σε ένα μικρό C πιο πάνω θα πρέπει να αθροίσουμε το υπάρχον A συν το ένθεμα που θα επιλέξουμε για να πάρουμε τον τελικο όγκο.

Ετσι μια γυναίκα για να πάει από το A σε ένα μικρό C θέλει περίπου 300 cc. Μια γυναίκα που είναι Β και θέλει να πάει στο C χρειάζεται ενα ένθεμα 225-250cc.

Αυτός είναι ένας αδρός οδηγός.

Παράγοντες που επηρεάζουν την τελική απόφαση είναι:
Η διάμετρος της βάσης του θώρακα ή απόσταση των μαστών μεταξύ των,η ελαστικότητα του δέρματος,η θέση της θηλής με την υπομαστική γραμμή κλπ.

Συνεπώς για την σωστή επιλογή του κατάλληλου μεγέθους ενθέματος και την σωστή αύξηση του μεγέθους του στήθους στο κατάλληλο νούμερο σύμφωνα με τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας η εμπειρία του πλαστικού χειρουργού στην πλαστική στήθους είναι σημαντικός παράγοντας.

Για τον λόγο αυτό είναι δύσκολο βλέποντας φωτογραφίες που γράφουν τι όγκου ένθεμα έχει τοποθετηθεί να επιλέξετε το δικό σας γιατί έχει σημασία πως είναι το δικό σας στήθος πρίν την επέμβαση.

 

 

 

Αυξηση Στηθους. Φωτογραφίες